Noutati - 2020

Biserica Creștină Baptistă Biruința Baia Mare

COMUNICAT

Noile restricții din cauza coronavirusului (Covid 19) ne-au obligat să suspendăm serviciile de închinare publică până la o dată pe care o vom comunica ulterior.

Dar faptul că nu ne întâlnim fizic, nu ne oprește absolut deloc să trăim ca Biserică, pentru că suntem Biserica Domnului.

Prin urmare, vă rugăm să transformăm cu toții fiecare casă în Biserică.

Căci, acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor.” (Matei 18:20)

Nu vă mulțumiți să fiți consumatori de programe ale unor biserici, ci fiți voi înșivă închinători în duh și adevăr.

Provocarea este ca de fiecare dată când ar fi trebuit să avem servicii de închinare publică, în această perioadă, în casele noastre, să ne facem timp toată familia adunată împreună să citim Scriptura, să cântăm și să ne rugăm Domnului.

De asemenea, vă chemăm la un lanț de rugăciune zilnică, în care să mijlocim înaintea Domnului pentru noi, pentru Biserică, pentru România și pentru lumea întreagă, ținând cont de circumstanțele și încercarea pe care o trăim.

În același timp, nu uităm să ne purtăm de grijă reciproc, manifestând preocupare unii față de alții, în special față de cei singuri, în vârstă sau cu alte vulnerabilități.

Pentru realizarea acestui obiectiv ne putem folosi de toate mijlocele de comunicare posibile și la îndemână.

Dacă aveți nevoi speciale, sunați-mă pe mine, sau pe oricare membru din comitet. Deja sunt oameni care s-au oferit să meargă la cumpărături în locul celor care nu pot.

Așteptăm cu încredere și speranță, izbăvirea Domnului!

Iată ce mai gândesc în inima mea şi iată ce mă face să mai trag nădejde: Bunătăţile Domnului nu s-au sfârşit, îndurările Lui nu sunt la capăt, ci se înnoiesc în fiecare dimineaţă. Şi credincioşia Ta este atât de mare! „Domnul este partea mea de moştenire”, zice sufletul meu, „de aceea nădăjduiesc în El.” Domnul este bun cu cine nădăjduieşte în El, cu sufletul care-L caută. Bine este să aştepţi în tăcere ajutorul Domnului. (Plângerile 3:21-26)

pastor Daniel Chereji

Comitetul Bisericii